top of page
Polijsten - Technoplating Nijkerk (5).jpg

Rondslijpen en polijsten

Slijpen en polijsten wordt toegepast om de oppervlakte van het product te verbeteren, de juiste ruwheid te verkrijgen, of als voorbewerking vóór het aanbrengen van een deklaag 
 

Technoplating is specialist in het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van de meest uiteenlopende producten. Moeten er specifieke werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals werk waarbij steenslijpen noodzakelijk is? Ook deze techniek kunnen wij voor u verzorgen. Aan ervaring geen gebrek! U kunt van ons deskundig advies uitgaan voor het beste resultaat. Wilt u uw product vernikkelen en hardverchromen?

 

Stelt u hoge eisen en/of zeer nauwkeurige toleranties aan uw product? Dan is het ook zeker raadzaam om uw basismateriaal eerst te laten slijpen. Het werkstuk wordt dan recht en rond, wat bij bepaalde toepassingen noodzakelijk is. Bij "normale" toleranties is het polijsten vaak de beste optie. Hierbij wordt het product in de vereiste specificaties gepolijst. 

Technische specificaties


Als producten geslepen of gepolijst moeten worden is het belangrijk dat hier tijdens de ontwerpfase rekening mee gehouden wordt. Alle te slijpen en/of polijsten delen moeten goed bereikbaar zijn voor het gereedschap. Vaak is het nodig afzonderlijke delen eerst los te slijpen en daarna het product pas te assembleren of te lassen. Dit resulteert in een mooier product en lagere slijpkosten. Voor de afmetingen die wij voor u kunnen verwerken verwijzen wij u naar de capaciteiten lijst.

Onze slijp en polijst diensten

 

  • Uitwendig slijpen

  • Inwendig slijpen

  • Polijsten

TECHNOPL-3871.jpg

Neem contact met ons op over Rondslijpen en polijsten

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over het rondslijpen en polijsten. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. 

TECHNOPL-3784.jpg

De slijp bewerking in beeld

“SLIJPEN EN POLIJSTEN WORDT TOEGEPAST OM DE OPPERVLAKTE VAN HET PRODUCT TE VERBETEREN, DE JUISTE RUWHEID TE VERKRIJGEN, OF ALS VOORBEWERKING VÓÓR HET AANBRENGEN VAN EEN DEKLAAG.“
bottom of page