top of page
Uitwendig honen - Technoplating Nijkerk (2).PNG

Inwendig honen

Het inwendig vernikkelen en/of hardverchromen is ook een bewerking die wij voor u kunnen uitvoeren. Hiervoor dienen de cilinders, bussen, etc. die inwendig voorzien moeten worden van een (nikkel) chroomlaag ook voor- en nabewerkt te worden.


Om dit goed uit te kunnen voeren hebben wij 2 hoonmachines waarbij wij werkstukken kunnen bewerken met een lengte tot 7.000mm bij een maximale diameter van 550mm. 

Uitwendig honen


Tegenwoordig beschikken wij over een uitwendige hoonmachine waarop wij producten kunnen bewerken tot 12.000mm lengte bij een maximale diameter van 450mm.

 

Deze unieke machine is speciaal voor ons gebouwd door Sunnen in Zwitserland. Met deze machine kunnen wij een nog betere kwaliteit leveren. Onrondheid van stangen wordt met deze machine gecorrigeerd tijdens de bewerking.

 

Ook kunnen wij verspaan werkzaamheden voor u uitvoeren. Dit is sneller en hierbij kan direct de gewenste eindmaat gerealiseerd worden met een Ra tot 0.05. In feite wordt het draaien en slijpen in 1 bewerking gecombineerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Onze diensten

  • Inwendig honen

  • Uitwendig honen

  • Onrondheid bewerken

  • Ontchromen

TECHNOPL-3918.jpg

De hoon bewerking in beeld

Neem contact met ons op over inwendig & uitwendig honen

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over het inwendig en uitwendig honen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. 

TECHNOPL-3889.jpg
''WIJ KUNNEN INWENDIG EN UITWENDIG HONEN VOOR DE MEEST NAUWE TOLERANTIES!''
bottom of page