top of page
1108_edited.jpg

Nikkellaag in combinatie met een chroomlaag

 

Op zoek naar een oppervlaktebehandeling met een extreem hoge weerstand tegen corrosie? wij passen deze hoogwaardige behandeling toe op nieuwe producten maar ook als reparatiewerk.

 

Door een metalen onderdeel voor een machine of ander type werktuig te voorzien van een nikkellaag en vervolgens chroomlaag worden de materiaaleigenschappen van alle metalen gecombineerd. Zo kan het basismetaal de mechanische belastingen van het onderdeel opvangen, terwijl de nikkel en chroom deklagen het beschermt tegen bijvoorbeeld corrosie, slijtage of agressieve stoffen.

Technische specificatie

 

Bij nikkel-(hard) verchromen wordt vóór het hardverchromen eerst een deklaag van nikkel aangebracht. Hiermee wordt het basismateriaal volledig afgesloten voor invloeden van buitenaf. Hardchroom heeft een noodzakelijke open structuur om de juiste smeereigenschappen te garanderen. Bij nikkel hardverchromen is de deklaag zeer hard en voorzien van de juiste oppervlaktestructuur. Dat levert onder meer een zeer hoge slijtageweerstand op.

Onze diensten

 

  • Nikkel-(hard) verchromen

  • Reparatie bestaande Nikkel-(hard) chroom laag

TECHNOPL-3456.jpg

Neem contact met ons op over nikkel-(hard) chroom

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over Nikkel-(hard) chromen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. 

TECHNOPL-3415.jpg

''DOOR EEN NIKKELLAAG ONDER DE CHROOMLAAG AAN TE BRENGEN WORDT EEN UITSTEKENDE CORROSIEBESTENDIGHEID VERKREGEN.''

bottom of page